Kwaliteit

Kwaliteit bij rrd onderhoud

Service & kwaliteit bij rrd onderhoud

Voor rrd onderhoud is het begrip kwaliteit niet alleen dat er goede dakbedekking op uw dak komt. Een goed advies, service en de manier waarop de werkzaamheden worden uitgevoerd is zeker zo belangrijk, want daar staat of valt de duurzaamheid van uw dak mee.

Dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel. Een stukje ouderwets vakmanschap staat borg voor een perfect aanzicht en optimale dakafdichting van monumentale tot industriële panden. We hebben de specialisatie in huis om natuurproducten aan te brengen, maar werken ook met de modernste dakbedekking-materialen. Met onze eigen timmerlieden, metselaars en loodgieters kunnen we een compleet dak opbouwen, inclusief b.v. dakbeschot, boeiboorden, lichtkoepels en schoorstenen.

dakbedekkingsbedrijf amsterdam

rrd onderhoud heeft een waterdichte oplossing voor ieder dak probleem. Bij oplevering van onze daken krijgt u vanzelfsprekend een (schriftelijke) garantie van 10 jaar op het materiaal en de verwerking. Ook is het mogelijk het onderhoud bij ons onder te brengen.
Wij bieden particuliere huizenbezitters, eigenaren van industriële panden en woningbouwverenigingen graag een gratis dak inspectie aan, om een helder en vooral onafhankelijk inzicht te geven in de conditie van de dakbedekking en dakconstructie.

Voor meer informatie en/of heeft u een offerte nodig kunt u contact met ons opnemen,

dakbedekker

dak reparatie

dak renovatie

Call Now Button